Hartopener

elke dag een hartopener, vergelijkbaar met een eye-opener

Aanbod

Hartopeners zijn vergelijkbaar met een eye-opener en doen even stilstaan. Ze verwonderen, wekken nieuwsgierigheid, nodigen uit tot contact en toveren een glimlach tevoorschijn.

Hartopeners in de vorm van een activiteit (van enkele seconden tot een paar minuten) zetten aan tot mee-doen en mee-maken en kunnen ingezet worden tijdens festiviteiten of zonder aanleiding gewoon op straat.

Bijvoorbeeld:

 • WMWW-festival 2016: deel van de stad Gent voorzien van nieuwe straatnaambordjes zoals het ‘huppelstraatje’ waardoor je enkel mag huppelen.
 • met krijt een grote zon op de grond tekenen en voorbijgangers vragen erin te gaan staan … om ze even in het zonnetje te zetten.

 

Hartopeners in de vorm van een gadget kunnen gegeven worden:

 • Als teaser voor een event.
 • Als aandenken aan het einde van een event.
 • Als dank aan gastsprekers en klanten.
 • Om informatie over te brengen.
 • Als eindejaarsgeschenk.

Enkele voorbeelden

Ik ben druk bezig. I’m buzzee.

Voor wie. De medewerkers van eenzelfde afdeling.

Verhaal. In het landschapskantoor wordt Wuppie op het beeldscherm geplakt als iemand geconcentreerd wil werken. Wuppie verdwijnt weer als collega’s weer ruimte hebben om ‘gestoord’ te worden.

 

 

 

 

De eerste indruk

Voor wie. Deelnemers workshop ‘Jouw lichaam vertelt ons meer dan je denkt’

Verhaal. Met je lichaamstaal kun je een wereld van verschil maken. Je hebt maar 1 kans om een eerste indruk te maken. Wat is jouw eerste indruk?

 

 

 

In the pocket

Voor wie. Als bedanking voor gastsprekers op een thema-avond van Bryo Oost-vlaanderen

Verhaal. Inspirerende en opvallende pocketromans met titels die het ijs breken voor een gesprek. Ze hebben al een leven achter de rug. Op de blanco bladzijden binnenin kan de ontvanger ze een nieuw leven geven. Een duurzaam handgemaakt geschenk met gerecycleerde covers en blanco FSC-papier.

 

Op zoek naar een activiteit of geschenk? Neem contact met me op.

Hartopeners in de vorm van een vraag, uitspraak, beeld, wist-je-dat, verhaal, filmpje, boek of lied kriebelen, spiegelen, inspireren, ondersteunen en moedigen aan tot stilstaan en bewust-zijn. Vanuit die gedachte wil ik jou persoonlijk bijstaan.

“Ge zijt nen bijou”, zeggen ze in het schoon Gents. Binnenin ieder van ons schuilt een prachtige parel. De een al beter ingepakt of weggestopt dan de ander.

Ik help je graag die verborgen parel terug te vinden.

Resultaat

 • Je kent je kwaliteiten en belemmeringen.
 • Je begrijpt waarom bepaalde mensen en situaties steeds op je pad komen.
 • Je staat in je kracht.
 • Je bouwt zelf-vertrouwen op en je kent je eigen-waarde.

 

Hoe

In een veilige omgeving, met een kopje koffie of thee, kijken we naar waar jij graag een antwoord op wil. Wat is je vraag? Wat heb je nodig?

Om dan vanuit die veiligheid stappen te zetten: je parel opnieuw ont-dekken door te ont-wikkelen.

Op die manier word je je bewust van wie je bent, wat je voelt en wat je nodig hebt. En kom je te weten wat je levensdoel is: waarom doe je wat je doet.

Bewustwording op 4 vlakken: fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel. Omdat ik ervan overtuigd ben dat je pas echt heelheid kan ervaren en je je goed in je vel voelt als je je aandacht richt op deze vier vlakken.

Kan ik je helpen? Neem contact met me op.